Snapshot Sunday!

Het is weer zondag! Zoals elke zondag een overzicht van mijn week in foto’s. Kijk je mee?

De week begon met een werkdag. Eerst voor de baas, ’s middags voor mezelf. Wat blogposts klaarzetten & studeren. Studie moet je leuk maken en in mijn geval is dat vaak met chocolate chip cookies en seriously-overpriced nespresso koffie.

wpid-20150506_162259.jpg

Dinsdag waren we vrij, bevrijdingsdag! Ook vandaag bleven we lekker thuis, net zoals met koningsdag. Voorheen hadden we echt wel een bevrijdingsfestival uitgezocht. Heerlijk vond ik dat altijd. De hele dag naar een mix van de mooiste muziek luisteren en genieten van de fantastische sfeer die daar altijd hangt. Onze vrijheid moeten we niet voor lief nemen en daar moeten we voor staan, met zijn allen. Dit jaar thuis op de bank, met foto’s via what’s app van mijn ouders die wel een bevrijdingsfeest hadden opgezocht. Ach, gezien de storm die over het land raasde, was een mooie serie ook geen straf.

Amadore-Bevrijdingsdag-5mei-Vlissingen-Zeeland

Mijn keelontsteking van vorige week bleef ook gezellig nog een paar dagen hangen. Kindje naar het kinderdagverblijf en ik een paar uur opgerold op de bank toch proberen wat wetteksten in mijn hoofd te stampen. Met kruik en dekentje. Dat wel.

wpid-img-20150507-wa0011.jpg

’s Middags had ik een vergadering in Hilversum en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om even de stad in te duiken. Kleintje groeit uit al zijn broekjes met zijn lange benen en hij gaat al richting maat 68. Reden genoeg om voor een nieuwe garderobe te gaan kijken. Ik werd accuut verliefd op een legging, eigenlijk van de meisjes afdeling -ssst-.. maar ach dat kan best toch? Zo lang het niet roze is, kan het best door voor unisex vind ik.

wpid-img-20150506-wa0007.jpeg

Voor dat mini thuiskomt gooien we nog even vlug de babykamer – annex, onze slaapkamer – om. Alles schoon, opgeruimd en gepoetst, klaar voor kleine vent om thuis te komen. Door serieus ruimtegebrek dient een dressoirkast bij ons als commode, kan prima. Met wat planken erboven heb je net zoveel opberg ruimte als je nodig hebt. De mandjes zijn van action & het truitje is van Zara. Het boxpakje met peer is van H&M.

wpid-20150509_142142.jpg

wpid-20150509_142102.jpg

Thuis is het lekker knuffelen geblazen. Mini is onder de indruk van een dagje kinderdagverblijf en is behoorlijk moe. De leidster vertelde dat hij ’s middags op een box kleed had gelegen met twee dames kindjes, hij had praatjes van tien gehad en hij heeft nu al de bijnaam ‘prince charming’. Voorlopig nog even mama’s jochie. Over meisjes gaan we over zestien jaar wel een keer praten. Door al die inspanning was meneer weg gevloerd, na de fles lekker meteen in slaap vallen op mama. Mooiste moment van iedere dag.

wpid-20150503_175317.jpg

Donderdag komt mijn moederdag cadeautje binnen! Vorige week bestelden we bij webprint.nl een afbeelding op geborsteld aluminium. Het resultaat is fantastisch, super mooi geworden! Het is een 75×50 plaat met de eerste ‘school’ foto van mini. Door het geborstelde aluminium ziet de foto er in elk licht anders uit. Ik kan niet wachten om het op te hangen!

wpid-img-20150504-wa0013.jpg

Ik ben verslaafd aan het kopen van babykleertjes. Mini heeft meer kleren dan ik ooit gehad heb, schandalig, ik weet het. Ik vind het vooral leuk om kleertjes te verzamelen die wat unieks hebben. Vaak kom je dan uit bij handmade babykleding. Helaas is dat erg aan de prijs, voor een keertje niet zo erg, maar als het dan na één keer wassen op dertig graden, zó uit de was komt ben ik toch best even nijdig. Dat doen we dus ook niet meer!

wpid-img_20150503_134039.jpg

Zondag is het moederdag, ook mijn moeder mag (en ga) ik echt niet vergeten. Omdat ze best wel ver weg woont kunnen we helaas niet zomaar even langs voor een kopje koffie. Daarom gaat er een kleinigheidje naar de andere kant van het land om te laten weten hoe gek we op haar zijn. Gelukkig zetten ze op de doos, niet openen voor moederdag. Het is dat mijn vader het gevonden heeft en verstopt heeft, anders was het waarschijnlijk gewoon open gegaan. Zeg nou zelf, wie gaat daar op wachten, bij mij halen ze het eind van de gang meestal niet eens.

wpid-img-20150509-wa0004.jpg

Vandaag is het ook mijn eerste moederdag. Ik typ deze vlog op zaterdagavond dus hoe mijn dag eruit zal zien weet ik nog niet. Ontbijt op bed? Natte kusjes, of  gewoon een kwijl gezichtje tegen me aangeplakt in het geval van mini.. Hoe die dag verloopt zien jullie morgen, ik laat me verrassen!

Liefs, fijne zondag.

Stephanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s