Lang verwacht, lief kleintje

Elke woensdag een kijkje in het dagboek dat ik bijhield tijdens de zwangerschap. Lieve Kitty, 17 weken in verwachting.

De 17e week gaat beginnen.. Wat gaat de tijd toch snel. Soms zit ik zo in de waan van de dag dat ik eventjes de tijd kwijt raak. Ik weet nog zo goed de paniek die om mijn hart sloeg toen ik nog maar vijf weken in verwachting was. Ik hoop dat die zorgen geen effect op jou hebben gehad kleintje.
Ik denk dat het goed met je gaat, voelen kan ik je nog niet. Ik zie wel mijn buik steeds een beetje verder uitzetten, dus ik denk dat je wel prima groeit daar binnen.

Deze week gaan we zien wie je bent! Iedereen vraagt, wil je het weten? Jongetje, meisje? Natuurlijk wil ik dat weten. De wereld is niet gemaakt voor wit en mintgroen. Ik wil gericht kunnen winkelen. Buiten dat ben ik veel te nieuwsgierig ingesteld. Ik moet weten wie je bent, ik wil je naam kunnen noemen. Ik ben er trouwens van overtuigd dat je een jongetje bent. Ik ben een geboren jongens mama.

Nog steeds ben ik elke dag moe. Gelukkig wordt dat wel steeds een beetje minder. Dat stond ook in het boekje, na drie maanden moet die vermoeidheid afnemen. Toe dan, dan kan ik ook nog wat uit mijn dagen halen. Over twee weken gaan we naar Spanje. De babymoon? Nog even samen weg voordat we met zijn drietjes zijn. Ik ben benieuwd hoe ik de warmte ga overleven. Hier, in ons koude, natte kikkerlandje heb ik al last van de benauwdheid en de temperatuur (23 graden), laat staan in Spanje waar het nu 50 graden is. Oei. Ondertussen genieten we van iedere dag. Vriendlief en ik doen leuke dingen, avondjes uit, bioscoop, wandelen, straks met een kinderwagen. Nog even onwaarschijnlijk als prachtig.

Je bent zo gewenst.
Kusje, mama.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s