Baby shoplog

Als ik mini wil aankleden ’s morgens kijk ik mijn ogen uit. Weer te korte mouwtjes? Was die spijkerbroek drie dagen geleden ook zo kort? Weer een maatje groter! Vandaag een kleine shoplog van Zara baby, waar ik online nog wat uit de sale heb gehaald.

wpid-20150715_130809.jpg

Zara maakt altijd zulke mooie pakketjes. Met zorg uit Spanje. Geen saaie plastic zak met scheurrandje (sorry H&M), maar een mooie kartonnen doos met heus vloeipapier om de kleding. Zo duur was het allemaal niet, face it, daar groeit mini echt veel te hard voor. Toch heeft de verpakking een luxe uitstraling. Instant happiness.

wpid-20150715_130832.jpg

Mini had een paar dingen nodig. T-shirts met korte mouw, echt, dat kon ik nergens vinden. Probeer maar eens een gewoon, simpel, degelijk, t-shirtje te vinden in maat 68. In Amsterdam. Hou maar op, dat lukt niet. Daar zit je dan, met je hittegolf. Op het kinderdagverblijf heerst trouwens een permanente hittegolf, dat ze daar niet investeren in een klimaatsysteem begrijp ik niet. Arme kiddies. Daarnaast was het tijd voor een nieuwe spijkerbroek en een stapel pyjama’s.

wpid-20150715_130903.jpg

En die pyjama’s zitten nog eens apart verpakt in een vloeipapiertje. Ik voel me een beetje jarig, en het is niet eens voor mezelf. Ik vind het bijzonder moeilijk om een goede maat uit te zoeken voor mini. De ene 68 is de andere niet, en die leuke leeftijdscategorieeën op het label zeggen meestal ook helemaal niets. Ik besloot voor pyjama’s in maat 74, 80 te gaan en shirtjes in maat 68.

wpid-20150715_154601.jpg

De shirtjes moet hij nu meteen aan kunnen. We kochten twee blauwe shirtjes in maat 68.

wpid-20150715_154629.jpg

Ook kocht ik een wit shirtje met lange mouwen, met ‘play’, ‘forward’ en ‘rewind’ tekentjes. Daar heb ik geen afzonderlijke foto van.

wpid-20150715_131213.jpg

Jeans voor baby’s vind ik echt superleuk. Het staat mini ook ontzettend stoer. Ik kocht deze lichtblauwe regularfit jeans in maat 74. Deze broek heeft een elastieke drawstring in de band, waardoor hij goed past. Mini is lang en heel dun. Broeken zonder elastiek zakken meteen van zijn kont af.

wpid-20150715_131925.jpg

De pyjama’s! Heel hard nodig. Ik ben fan van pyjama’s met voetjes, maar een kleintje met lange benen is er zo uitgegroeid. Ik kocht een maat 74 en 80 maar dat scheelt helemaal niet zo veel met een maat 68 van bijvoorbeeld H&M. Die maatvoeringen moet ik echt nog onder de knie krijgen. Heel verwarrend.

wpid-20150715_132029.jpg

Kijk dan, hoe schattig. Ik val voor details, dit had ik op de site nog niet eens gezien. Omdat mini niet met dekens slaapt, wil slapen, vind ik die pyjama’s uit een stuk fantastisch, zo krijgt hij het toch niet koud en bedekte voetjes zorgen voor minder wondjes op zijn beentjes. Zara kleren zijn meestal wel vorm en kleur-vast, hoe vaak je het ook wast. Waar H&M pakjes snel pillen of krimpen, toont Zara wat meer kwaliteit. Ik hoop dat het ook voor deze aankopen geldt en ik hoop dat mini er even mee vooruit kan, dan is de volgende shoplog weer een keertje voor mezelf. Fijne donderdag!

X Stéphanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s