Mini shoplog babykamer

We gaan verhuizen! De kogel is door de kerk en we hebben getekend voor een mooi huis mèt een verdieping, wie had dat gedacht! Ons leuke, lieve, mooie maar piepkleine appartement in Oost voldoet niet meer aan de vereisten voor een gezin, dus mag ik eindelijk een kinderkamer inrichten! Het begin is gemaakt, kijk mee.

Wonen op krap 50m2 is hartstikke gezellig. En volgens menig ikea winkel ook heel praktisch, je kunt namelijk van je bank een bed maken, je commode aan de muur hangen etcetera. De praktijk blijkt toch anders en die briljant doordachte ruimtebesparende ikea-tips werken echt alleen in een grote vierkante ruimte en niet in ons stulpje waar de ruimte die er is, verdeeld wordt over vier kamers. Mini is zeven maanden en slaapt op onze kamer. Als ik me me bravour omdraai ’s nachts, sla ik het bedje bijna doormidden. Als mini het dak eraf schreeuwt midden in de nacht is er geen ontkomen aan. We zijn allemaal wakker, heel erg wakker en dat komt niemand ten goede. Tijd dus om onze blik te verruimen en dat is gelukt. Over een maand of vier, vijf, hopen we te kunnen verhuizen naar ons spiksplinternieuwe optrekje. Mini krijgt eindelijk een eigen kamer. Fijn voor ons, en fijn voor hem. Ik kan niet wachten tot ik me kan uitleven in zijn kamertje.

Kamertjes1

Toen ik de babyuitzet kocht had eigenlijk niets kleur. De box is wit, het boxkleed is grijs en de knuffels variëren van grijs tot beige tot wit. Mijn vriend vroeg zich af of we een kindje kregen of een begrafenisonderneming wilden starten. Toch klopt het. Natuurlijk heeft mini kleurrijk speelgoed maar het gros is kleurloos. Wat heel goed werkt, zeker bij kleine kindjes. Zwart/wit levert veel contrast op en dat kunnen die kleintjes heel goed zien. Ze kijken, zeker in het begin, dan ook liever naar een zwarte ster op een witte muur dan naar die psychedelische beer waarvan ze de kleuren nog even niet kunnen onderscheiden.

Anyway, ik mag me ineens helemaal uitleven. Ik maakte een ieniemienie begin met shoppen op H&M online toen ik zag dat ze ineens hele leuke zwart-wit items in de collectie hadden. De monochrome babykamer trend is mij niet ontgaan en wat ben ik daar fan van. Ik bestelde drie items en die kwamen vandaag binnen.

wpid-20150820_153738.jpg

Een niet zo heel groot pakket, terwijl ik toch echt een tapijt van 90×130 heb besteld. Economisch inpakken heet dat bij H&M.

wpid-20150820_153849.jpg

Een plat, mini knuffeltje met een bril. Als knipoog naar mezelf, ik draag de laatste tijd mijn bril weer wat vaker, tot grote verwarring van mini. Wie is die vrouw met dat grote donkere brilmontuur op haar gezicht? Brr.

En een rolkonijn. Want dat heb je nodig in je leven, natuurlijk. Een klein rolkussen dat mini kan ondersteunen bij het zitten of als bescherming in bed of in de box, waar mijn kleine kamikaze piloot zijn hoofd nog al eens tegen de spijlen aan gooit in een poging te kruipen.

Waar ik het allemaal voor deed, het autootjes tapijt! Gezien bij VT-wonen maar in de budget variant kunnen scoren bij Hennes. Het is een heel stevig tapijt met enig anti-slip aan de onderkant, het gaat niet zomaar schuiven. Het is de stoere variant van de plastic snelweg die mijn broer vroeger had. Nu nog even wachten tot mini met auto’s kan spelen.

Natuurlijk volgen er nog veel meer shoplogs! De kop is eraf.
Liefs, Stéphanie

—-
Knuffeldier kussen: 9.98
Knuffeldier met bril: 4.98
Katoenen vloerkleed: 29.98

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s