Tijd, en het gebrek daar aan.

Oh ja, zo zag die blog lay-out er uit. Zoals jullie weten gaat het leven van een werkende, studerende moeder niet over rozen. Nou ja, het zou over rozen kunnen gaan maar het gaat in ieder geval niet over zeeën van tijd. Een hiaat van veel te lang, maar we gaan met goede moed weer door! 

Het was druk, behoorlijk druk. Op school, wat dan ook werk is, en op het werk, wat ook school is. Of iets wat daarvoor door moet gaan. Examens, verslagen, negen uur werk per dag. Vijf dagen in de week. Een kindje midden in de babypubertijd en een sociaal leven (hoe dan). En dan schiet al het andere erbij in. Zoals de blog. Sorry!

Ik mis het schrijven, het ‘therapeutische’ van schrijven. De manier om gedachten te ordenen want geloof me, in mijn hoofd kan het een gigantische chaos zijn. Als mama moet je leren managen. Een huishouden, een liefdesleven, een sociaal leven, werk, sport, gezondheid, baby en zo kan ik nog wel wat facetten van een perfect leven bedenken. Niet te doen natuurlijk, althans, niet zo perfect als ik het zou willen. Dat geeft niet trouwens. De chaos, onrust en rommel zijn ook best heel verhelderend. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn.

Terwijl mijn woonkamer een bende is, de was door het huis slingert, de afwas me vragend aankijkt, mijn afstudeerscriptie lonkt en mijn kindje eindelijk lekker rustig aan zijn ochtenddutje is begonnen, ga ik gewoon weer lekker zitten om te typen.

Hello blog, I am back.

Liefs, Steph.

Een gedachte over “Tijd, en het gebrek daar aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s