About

Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt! Op deze pagina wat meer informatie over mij, Stephanie, 29 jaar & moeder van twee lieve kleine mini’s die in januari 2015 en oktober 2016 geboren werden.

Ik werk in Amsterdam en woon daar samen met de liefde van mijn leven in een klein appartementje in Oost. Ik groeide op in een klein dorpje aan de andere kant van het land en studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Nijmegen. Op dit moment volg ik naast mijn werk een hbo masteropleiding.

Toen ik in verwachting was van mijn zoon ging ik op zoek naar informatie. Alle informatie die er op internet te vinden is over zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met je kindje heb ik gelezen, van a tot z en terug. Ik dacht volledig op de hoogte te zijn en niets zou mij nog verrassen! Niets bleek minder waar. In rap tempo heb ik dan ook geleerd dat je eigen intuïtie je veel verder brengt dan advertenties en reclamepraatjes.

In dit blog no-nonsense informatie over hoe het nu echt is met een kindje.  Ik hoop dat andere moeders het feest van herkenning met mij kunnen vieren of dat je, als je in verwachting bent, iets aan mijn verhalen hebt. Van persoonlijke ervaringen, dagen met mijn kleine boef en shoppingtips tot standaard baby-informatie in een nieuw jasje. Ik hoop dat je met plezier mijn blog leest en dat je nog eens terugkomt. Heb je suggesties, vragen of opmerkingen, laat dan gerust een berichtje achter.

Liefs, Stephanie

Mom in Amsterdam

Advertentie